BulgarIMOT.bg

Open Now
0.000
Contact Information
15 ulitsa "Rusaliyski Prohod", 1407, Bulgaria
Location
Detailed Information

BulgarIMOT.bg е водеща агенция за недвижими имоти в България, предлагаща широка гама от услуги за собственици и купувачи. Компанията се специализира в продажба на имоти, включително продажба на апартаменти, къщи за продажба, както и продажба на земеделска земя и парцели. Освен това, агенцията предоставя професионално управление на имоти, като подпомага собствениците с процеса на отдаване под наем и поддръжка на имотите.

Ако сте собственик на имот и желаете да го предложите на пазара, BulgarIMOT.bg може да ви асистира с пълния процес – от изготвяне на данъчна оценка на имот до предоставяне на юридически консултации. В допълнение към продажбата на апартаменти и къщи за продажба, агенцията предлага и продажба на търговски обекти, включително офиси за продажба и магазини.

BulgarIMOT.bg също предлага изключителни възможности за луксозни имоти, включително висококласни апартаменти, елегантни къщи и престижни имоти в престижни райони на София и България. Луксозните имоти са внимателно подбрани, за да отговорят на нуждите на най-взискателните клиенти, които търсят комфорт, класа и високо ниво на сигурност.

BulgarIMOT.bg се радва на отлични отзиви от доволни клиенти, които оценяват професионализма и бързината на обслужването. Агенцията работи само с доверени партньори и сертифицирани брокери на недвижими имоти, гарантирайки прозрачност и коректност при всяка сделка. Независимо дали сте продавач, купувач или наемател, BulgarIMOT.bg ви осигурява надеждни решения и високо ниво на сигурност.

Opening Hours
Monday
10:00 am - 8:00 pm
Tuesday
10:00 am - 8:00 pm
Wednesday
10:00 am - 8:00 pm
Thursday
10:00 am - 8:00 pm
Friday
10:00 am - 8:00 pm
Saturday
10:00 am - 8:00 pm
Sunday
10:00 am - 8:00 pm

Videos
Contact BulgarIMOT.bg