Electa

0.000
Contact Information
Rokfelerova 36 10000 Zegerb, Hrvatska, 10000, Croatia
Detailed Information

Electa Koloidna Srebrna voda je jedina koja je registrirana kao dodatak prehrani i koja ima dozvolu da se uzima oralno i na sve ostale moguce nacine, vaginalno, analno, intravenozno, oko, uho, nos…Od 2010. godine, Electa Koloidna srebrna voda pomaže ljudima i prevenira raznorazna oboljenja i vraca osmjehe na lica, kako „velikih“, tako i „malih“ korisnika, jer Srebrna voda nema donju dobnu granicu.

Revitalizirajući tonik za djecu bitan je dodatak koji pomaže u premošćivanju nedostataka u prehrani, jačanju imuniteta i podržavanju kognitivnog razvoja, osiguravajući da djeca mogu napredovati u svim aspektima svog života. Ovi tonici mogu poboljšati apetit i probavu, olakšavajući djeci da jedu uravnotežene obroke i učinkovito apsorbiraju hranjive tvari. Ovaj holistički pristup ne samo da podržava fizički rast, već također osigurava da djeca ostanu energična i angažirana tijekom dana.

Revitalizirajući tonici posebno su formulirani dodaci namijenjeni popunjavanju prehrambenih nedostataka u dječjoj prehrani. Ovi tonici često sadrže mješavinu esencijalnih vitamina, minerala i biljnih ekstrakata koji podržavaju cjelokupno zdravlje, razinu energije i kognitivnu funkciju. Ključni sastojci obično uključuju vitamine A, C i D, željezo, kalcij i omega-3 masne kiseline, sve ključne za zdrav rast i razvoj mladih tijela i uma.

Date Established

Contact Electa